top of page
brandwold-highres-17_websize.jpg

Koordinering 

Bollplank

Behöver ni hjälp att komma igång eller vidare i er bröllopsplanering, men inte känner att ni har kalkylerat för att anlita en bröllopskoordinator? Eller vill hålla i alla trådarna själva men med en push framåt?
Då kan jag tipsa om följande nedan: 

 

Ni kontaktar mig på floristeriet@gmail.com och skriver "bollplank" i ämnesraden. Jag skickar därefter ett mail som ni svarar på och skickar tillbaka, därefter görs en bedömning om jag har möjlighet att hjälpa er uppfylla era önskemål innan en faktura skickas. När jag mottagit er betalning skapar jag därefter ihop ett väl utvecklat bollplank som innehåller bland annat följande till er:

  • Förslag på lokal /plats  som passar in med era önskemål, budget & känsla. Vigselplats/festlokal etc. 

  • Rekommenderar & tar kontakt med till exempelvis bröllopsfotograf, catering, lokal, vigselförrättare, underhållning m.m.

  • Andra tips & förslag som är bra att tänka på kring er stora dag! 

Pris fr. 4.500 kr inkl. moms 
-----------------


 

Koncept Del av koordinering 

 

För er som behöver hjälp med enstaka eller flera planeringsmoment, ni kan välja att kombinera olika tjänster efter ert behov. Ni kanske redan har bokat plats för vigsel och lokal men behöver övrigt stöd kring er bröllopsdag. 
Kontakta mig för att gå igenom vad ni önskar hjälp med!
Brudblommor & dekor tar vi ett digitalt möte om & går igenom tillsammans. 

Pris fr. 20.000 kr inkl. moms 

--------------
Koncept Full koordinering  

– För fokus och trygghet på Er stora och viktiga dag! 

 

För er som vill lämna över hela den tidskrävande detaljplaneringen i trygga händer och istället fokusera & njuta fullt ut på er bröllopsdag. 

Vi har ett första möte tillsammans, där vi diskuterar vad ni har för önskemål och förväntningar på er stora dag och utifrån det lägger vi upp ett program som passar er helhetskänsla och anpassar dagen kring det. Bröllopsdagens körschema anpassas individuellt utefter era behov med personliga träffar samt kontakt via telefon och mejl.

 Blommor & dekor beställs av Floristeriet för tydligare fokus av helhet & röd tråd.   
Det som jag kan hjälpa er med kan till exempel vara val av vigselplats och lokal, eller bröllopsfotograf/videograf.

Jag hjälper er att hitta passande leverantörer i er känsla och inom er budget. 

Jag samarbetar med flertalet leverantörer & sätter ihop ett starkt team inför er stora dag!

 

 

Jag är även med på Er bröllopsdag och ser till att ni får en underbar dag där allt flyter på enligt plan & lite till! 

 

Pris fr. 49.000 kr inkl. moms 
------------------

  • Facebook
  • Instagram

Hur går det hela till?

- Det börjar med att ni antingen ringer eller mailar och berättar lite kort om er bröllopsdag. Om ni inleder kontakten med ett mail bokar vi tillsammans in en tid som passar och tar därefter ett möte (digitalt i dessa rådande tider). Under samtalet pratar vi om er resa - hur ni träffades, vad era visioner är, vad ni har för drömmar och att vi får en första fin kontakt.

Jag noterar under samtalets gång era önskemål & tankar och jag kommer med ledande frågor kring era behov av Er stora dag.  Om ni sedan väljer att boka Floristeriet för ert bröllop skickar jag över ett avtal som låser ert datum samt en bokningsfaktura. När avtalet är påskrivet av er och fakturan betald är er bokning klar och vi sätter då igång med att planera ert drömbröllop! 
 

Varför ska man anlita en bröllopskoordinator?
 

 

- Att planera sitt bröllop ger pirr i magen men är även delvis stressigt, svårt och tidskrävande. De flesta har aldrig tidigare planerat ett bröllop men ändå förväntas man på något vis veta precis vad och hur man ska göra, vilka leverantörer man kan lita på, vad saker och ting borde kosta och hur man får dagen att rulla på så smidigt som möjligt både före och under Er stora dag. 

Man vet hur man skulle vilja ha det, men ändå så vet man inte hur! 

 

När ni bokar mig för att hjälpa till med ert bröllop sköter jag all planering. Ni kommer fortfarande vara en del av hela planeringsprocessen med tät kontakt, men istället för att göra research och få antingen för lite eller för mycket att välja mellan, och sedan bestämma sig för om magkänslan stämmer eller ej.
Med bra kontakt med leverantörer kan ni fokusera på det mer personliga så som val av bröllopskläder, brudfölje & helhetskänslan som ni söker. 

. Istället för att känna er stressade över allt som ska göras och tänkas på kan ni njuta av hela processen och känna er lugna med att någon annan håller koll på att ni ligger rätt till i planeringen. Att det som behöver finnas på plats gör det.

 

  

 

Varför ska vi välja just Floristeriet? 

 

-Att välja en bröllopskoordinator är inte bara att boka in ett möte & sedan få det att fungera. Det handlar om att er magkänsla känns rätt och att man ska kunna ha en fin dialog sinsemellan. Att förstå varandra & att jag kan förmedla det ni berättar & önskar. 

Det är det jag strävar efter & känner att jag är min stor del av min brinnande sida för yrket. Att förstå en känsla och kunna förmedla den fläckfritt.

 Det är en stor dag och en lång planeringsprocess före dess så det är viktigt att man känner och förstår varandra. Därför är det av stor vikt att vi ses före så att ni kan känna er trygga med mig. Digitalt men också eventuellt ett fysiskt möte.  

 Det som skiljer mig från andra är att jag utöver koordinering skapar alla brudblommor då jag sedan 2006 har varit drivande i branschen, både som floristlärare men också i butiksvärlden. Jag innehar också gesällbrev med stor stolthet. 
Det driv och passion som finns för branschen, den förståelse för mina brudpars längtan och min erfarenhet får mig att göra det där lilla extra! 

 

När ska man boka en bröllopskoordinator och/eller designer?

 

- Det som rekommenderas är direkt när er planering har satt igång, när ni känner att nu, nu vill vi gifta oss! Då är det dags för en första kontakt. 
Ju tidigare desto bättre, men jag  tar även emot bokningar tidigare eller senare i mån av tillgänglighet. 

 

 

Vad kostar en bröllopskoordinator?


Allt är individiuellt & personligt och så ska det förbli. Ert bröllop är ert bröllop & jag skapar utefter önskemål & förslag. Så kontakta mig gärna för en mer korrekt prisuppgift  

 

- Låter en florist & bröllopskoordinator som något för er? Maila mig så presenterar jag ett prisförslag över ett digitalt möte & därefter offert via mail. Jag jobbar med fasta priser så att ni vet innan exakt vad det kommer att kosta. En trygghet helt enkelt. 

Kontakt

Jag ser alltid fram emot planering & skapande!
Så låt oss göra det tillsammans!

0760-27 90 02

bottom of page